Fedtfrysning

Prøv non-invasiv fedtfrysning med den nyeste teknologi

Book en tid

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Fedtfrysning

En non-invasiv behandling, hvilket betyder, at der ikke foretages indgreb med brud på huden.

Drik vand

Drik masser af vand og undgå at indtage alkohol de første par uger efter behandlingen, da det binder fedtcellerne.

Massage af området

Massér området hver dag de første uger efter behandlingen for hjælpe kroppen med at udskille de døde fedtceller og skulpturere kroppen.

Få reduceret depoter ved hjælp af fedtfrysning hos Full Beauty Aalborg SV - en non-invasiv behandling
Er du udfordret af fedtdepoter som du bare ikke kan komme af med? Søger du hjælp til reduktion af disse?
Hos Full Beauty Aalborg SV tilbyder vi non-invasiv behandling med den nyeste fedtfrysningsteknologi, sikkert og effektivt.

Fedtfrysning, også kaldet kryolipolyse, er det man betegner som en non-invasiv behandling. Det betyder, at der ikke foretages indgreb med brud på huden.

Ved en fedtfrysning nedkøles fedtceller til et temperaturområde fra 0 til -5°C alt efter maskine og behandlingsområde.

Du kan forvente at depotet minimeres med 20-30%. Du skal forvente 1-3 behandlinger med mindst 8 uger mellem behandlingerne på samme område. Efter 3 behandlinger på samme område, kan man ikke forvente yderligere resultater. De fleste opnår den bedste effekt efter første behandling.

Populær og godkendt behandling

Efter der er foretaget millioner af behandlinger på verdensplan, har det vist sig at fedtfrysning er en attraktiv behandling og er også godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

En fedtfrysningsmaskine er ikke et avanceret produkt. Den består primært af forskellige håndtag, som trækker fedtdepotet ind i håndtaget via vakuum, hvorefter kølepladerne i håndtaget starter en fedtfrysningsbehandling.

Vores behandlere optimerer og justerer maskinen i forhold til den enkelte kunde og det område, der skal behandles. Efter ca. 45 minutter er behandlingen færdig og området masseres med hænder, eventuelt suppleret med G5-massagemaskine.

Vi kan anvende fra 1-4 håndtag på kroppen ad gangen.

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men derimod en måde at reducere fedtdepoter, der ikke kan tabes ved kostændring og træning. Behandlingen kan ikke fjerne fedtceller mellem muskler og organer.

Er der bivirkninger efter fedtfrysning? Det behandlede område kan være rødt eller endog blåligt i flere dage. Der kan være kortvarig følelsesløshed på det behandlede område, men det er overfladisk og forsvinder som regel i løbet af et par dage.
Selv om andre bivirkninger er ekstremt sjældne, kan de dog forekomme. En af de mest alvorlige bivirkninger er PAH – Paradoksal Adipøs Hyperplasi. Nylige studier viser at 0,41% har oplevet disse bivirkninger, så det kan forekomme. PAH opstår når depotet, der behandles under fedtfrysning begynder at vokse i stedet for at blive fjernet.

Hos Full Beauty har vi endnu ikke oplevet bivirkninger efter fedtfrysningsbehandlinger, som i øvrigt udføres under supervision af vores hudlæge.

Behandlingsområder

Man kan benytte sig af fedtfrysning på næsten hele kroppen. De mest populære behandlinger er på typiske “problemområder”, som øvre og nedre mave, hofter, flanker og inderlår og ikke mindst dobbelthage.

Du kan se alle behandlingsområder herunder, men skulle der være et område du er i tvivl om kan behandles, så tøv ikke med at tage kontakt til din lokale klinik for at få en afklaring.

Fedtfrysningsbehandling af flanker. Efter 1 behandling er depotmålet reduceret fra 42mm til 31mm (27% mindre fedtdepot efter kun én uge fra den første behandling).

Hvem bør ikke få fedtfrysning?

Du kan ikke modtage behandling hvis du er i kræftforløb f.eks. i kemoterapi, lider af forskellige blodsygdomme eller har betændelse i blodkarrene. Du må ikke være gravid eller ammende, have indopereret fremmedlegemer f.eks. pacemaker, have betændelse, sår eller eksem i det ønskede behandlingsområde eller lide af kuldeallergi.
Hvis du har feber eller lider af sygdom, som kræver sygedage, så vent til du føler dig rask igen. I tvivlstilfælde skal du selv spørge din egen læge.
Din puls skal desuden ligge imellem 60-100 for at modtage behandling.

Vi anbefaler, at du booker en gratis konsultation inden et behandlingsforløb igangsættes, således vi kan vurdere din egnethed til fedtfrysning.

Fedtfrysning og fedtsugning- Hvad er forskellen?

Fedtfrysning er det man kalder en non-invasiv behandling (dvs. ingen brud på huden), hvor generende fedtdepoter kontrolleret nedkøles til under frysepunktet. Kulden får fedtcellerne til at krystallisere og efterfølgende vil cellerne naturligt blive udskilt fra kroppen over tid. Fedtsugning er derimod et kirurgisk indgreb, hvor man gennem operation suger fedtet ud gennem flere små snit i huden. Alle invasive behandlinger er som udgangspunkt forbundet med større risiko for alvorlige komplikationer end ikke-invasive. 

Der er langt færre bivirkninger ved en fedtfrysning end fedtsugning. Ved en fedtfrysning er der mulighed for, at forsætte dagen som normalt efter afsluttet behandling, hvorimod man ved et kirurgisk indgreb ofte skal blive hjemme flere dage i træk for at hvile sig.

Fedtfrysning er genialt, hvis man er generet af et fedtdepot på et specifikt område af kroppen, men man synes den kirugiske vej virker for voldsom. Det kan være svært, at træne et præcist område af kroppen, fx dobbelthagen eller topmaven, men ved fedtfrysning er det muligt at gå ind og arbejde meget nøjagtigt med det område, der er til gene, helt uden kirurgi.

Mange kan have gavn af fedtfrysning og vi oplever, at de fleste opnår en reducering på 20-30% allerede efter 1. behandling (efter 3 behandlinger ses en mindre effekt). Den endelige effekt viser sig op til 6 måneder efter behandlingen, da det tager tid for kroppen at udskille de krystallerede fedtceller.

Find prisen eller book en tid til en gratis konsultation inden behandlingsforløbet igangsættes, således vi kan vurdere din egnethed til fedtfrysning:

Prisliste

Book en tid

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvordan foregår det?

Et eller flere håndtag trækker depotet ind i håndtaget og nedkøler/fryser området, hvorefter fedtcellerne krystaliserer og udstødes af kroppen.

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvor mange behandlinger?

Du skal forvente 1 til 3 behandlinger.
Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater.

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvornår ses resultatet?

De fleste kan se en umiddelbar effekt af fedtfrysningen, den endelige effekt viser sig op til 6 måneder efter behandlingen.