Wellness Massage

Lad hverdagens stress og jag blive hjemme og lad os give dig en oplevelse i en verden af afslapning og nydelse

Hos Full Beauty Aalborg SV tilbyder vi Wellness Massage der genopbygger krop og sind.

Book en tid

Rynkebehandling - Full Beauty

Prøv hvad en wellness massage kan gøre for dig!

En hel times beroligende og lindrende massage.

Wellness massage

Hele kroppen massage (1 time)

Rygmassage (30 minutter)

Lad hverdagens stress og jag blive hjemme og lad os give dig en oplevelse i en verden af afslapning og nydelse. Genopbygning af krop og sind, samt tid til os selv, er meget vigtige aspekter i vores liv, og en måde for os, at tage vare på vores krop og sanser.

Dette er essentielt i tider, hvor vi er udsatte for stress, og oplever humørsvingninger som påvirker vores liv negativt.

I vores udvalg af aromatiske olier, er der rig mulighed for at finde dén, som vil virke optimalt i behandlingen. En hel times beroligende og lindrende massage, er en oplevelse, vi alle indimellem har brug for, og bør unde os selv.

Prisliste

Book en tid

Tenna- Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

Jeg har altid interesseret mig for og gået op i, at mennesker omkring mig har det godt både fysisk og psykisk. Jeg tror på, at kroppen og sindet er afhængige af hinanden for at vi kan trives. Jeg er uddannet socialrådgiver, fysiurgisk massør og yoga instruktør, og jeg nyder at hjælpe mennesker til ro og velvære i både krop og sind. Gennem massage hjælpes kroppen til at få løsnet op for spændinger, så affaldsstofferne kan komme ud, og ny energi og velvære kan komme ind, og det vil jeg glæde mig til, at få lov at hjælpe mine kunder med.