Klassisk Massage

Klassisk massage er fremragende til de gange, hvor du har brug for afslapning og smertebehandling

Hos Full Beauty Aalborg SV tilbyder vi Klassisk Massage der regenererer kroppen og forbedrer humøret

Book en tid

Rynkebehandling - Full Beauty

Prøv hvad en klassisk massage kan gøre for dig!

Lindrer rygsmerter, nakkesmerter og hovedpine.

Klassisk massage

Hele kroppen massage (1 time)
Hele kroppen massage- inkluderer nakke, skuldre, ryg, arme, ben, hænder og fødder 
Rygmassage (30 minutter)

Klassisk massage er fremragende til de gange, hvor du har brug for afslapning og smertebehandling, så det vil fungere godt for dig med behov for specialiseret hjælp samt for dig, som behøver et pusterum fra hverdagens rutiner. Med klassisk massage, vil kroppen regenerere og humøret forbedres.

Rygmassage er en terapeutisk såvel som dybt afslappende behandling, der effektivt nedbringer smerter samt mentale og fysiske spændinger.

Det stimulerer kroppens kredsløb, hjælper den af med giftstoffer, lindrer rygsmerter, nakkesmerter, muskelsmerter og hovedpine.

Det er også fortrinligt for mennesker med reumatiske sygdomme. De fleste vælger indledningsvist ryggen som behandlingsområde.

Imidlertid vil vores massageterapeut Tenna foretage en konsultation inden påbegyndelse af behandling og derefter afgøres hvilken behandling der er den mest fordelagtige. 

Prisliste

Book en tid

Tenna- Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

Jeg har altid interesseret mig for og gået op i, at mennesker omkring mig har det godt både fysisk og psykisk. Jeg tror på, at kroppen og sindet er afhængige af hinanden for at vi kan trives. Jeg er uddannet socialrådgiver, fysiurgisk massør og yoga instruktør, og jeg nyder at hjælpe mennesker til ro og velvære i både krop og sind. Gennem massage hjælpes kroppen til at få løsnet op for spændinger, så affaldsstofferne kan komme ud, og ny energi og velvære kan komme ind, og det vil jeg glæde mig til, at få lov at hjælpe mine kunder med.