Forlle’d Luksus Ansigtsbehandling

Ikke-invasiv hudforyngelse fra Japan

Bevist antirynke-effekt og forbedring af hudens struktur

Book en tid

Hårtabsbehandling - Full Beauty Aalborg SV

Hvad er Forlle'd?

Forlle’ds skønhedsprodukter er de eneste hudplejprodukter, der anvender den nyeste teknologi og Nobelprisvindende løsninger, der giver den bedste og mest effektive effektive ikke-invasive antirynke-effekt og udskyder både hudens kronologiske aldring og fotoaldring.

Book en tid

Beskyttelse af huden og reparation af lipidbarrieren med Forlle’d Luksus Ansigtsbehandling

Hvad er Forlle’d Luksus Ansigtsbehandling?

Forlle’ds produkter indeholder lavmolekylære ingredienser og kombinationer, der kan regenerere og forynge huden på celleniveau uden injektioner.

Unikke aktive lavmolekylære i Forlle’d-produkter forbedrer hudens funktioner, genopretter dens struktur, regenererer og revitaliserer huden på celleniveau.

Fordele ved Forlle’ds produkter

\

Indre hydrering og fysiologisk biostimulering

Forskere hos Forlle’ds laboratorium har udviklet molekyler af hyaluronsyre med en unik størrelse på 5 nm, hvilket gør dem i stand til at krydse hudbarrieren og nå de dybe hudlag. Så dyb ikke-invasive indtrængen af hyaluronsyre i huden genfugter og regenererer den indefra, giver øjeblikkelig intensiv og langvarig fugtgivende og celleforøgende interaktion og syntese.

Alle Forlle’ds produkter er baseret på patenteret lavmolekylær hyaluronsyre, der har enestående hydrerende og biostimulerende effekter.

\

Genopretter hudens mineralbalance

Forlle’ds produkter indeholder ioniserede mineraler, der kan opretholde mineralbalancen i huden og fremskynde helingsprocessen. Unik lavmolekylær hyaluronsyre (5 nm) i Forlle’ds produkter er kombineret med essentielle uopløselige divalente mineraler (calcium, zink, magnesium, jern, osv.), og transporterer dem til dybe hudlag, gendanner de manglende mineraler og opretholder hudens mineralbalance, hvilket er nødvendigt for hudcellernes korrekte fysiologiske aktivitet.
\

Afgiftning og beskyttelse mod frie radikaler

Lavmolekylær platin fra Forlle’d modstår alle former for frie radikaler og styrer fotoaldringsprocessen. Ioniseret platin er kerneingrediensen i hele platinserien – biologisk kompatible og yderst effektive produkter med enestående antioxidantegenskaber.

Platinbaserede præparater har udtalt afgiftende effekt og er fremragende til bekæmpelse af hyperpigmentering af forskellig oprindelse.

\

Hudbeskyttelse og reparation af lipidbarrieren

Forlle’ds produkter genopretter den naturlige lipidbarriere og hudbarrierefunktion, forhindrer stort væsketab og opretholder hudens fugtbalance.

Patenteret unik teknologi med ceramidproduktion sikrer maksimal ægthed med menneskelige ceramider.

Takket være disse egenskaber er Forlle’ds produkter sikre og har perfekt kompatibilitet med selv den mest overfølsomme og intolerante hud.

Forlle’d behandlingstyper

Hvem udfører behanlingerne?

Inden du begiver dig ud på din Forlle’d rejse mod strålende hud, gennemfører vores kosmetolog en omfattende konsultation og hudanalyse. Dette afgørende skridt giver hende mulighed for at forstå din unikke hudtype, bekymringer og mål. Ved omhyggeligt at vurdere din hudens behov fastlægger vores kosmetolog, hvilke Forlle’d produkter der bedst passer til din hudtype, og adresserer eventuelle områder, der kræver forbedring.

Forlle’d ansigtsbehandling er kendt for sine transformative virkninger og leverer enestående foryngelse og forbedring af din hudtone. Med avancerede Forlle’d formuleringer og teknikker tilpasser vores kosmetolog hvert trin i behandlingen for at optimere resultaterne for din hud. Fra grundig rensning og eksfoliering til nærende fugtpleje og målrettet korrektion, er hvert aspekt af behandlingen personliggjort for at hæve din hud til sin strålende bedste.

Prisliste
Book en tid