Nåle epilering

Få silkeblød hud med nåleepilering

Nåleepilering er velegnet til en bred vifte af hudtyper og hårfarver

Hos Full Beauty Aalborg SV tilbyder vi Nåleepilering der frisker huden op.

Book en tid

Hårtabsbehandling - Full Beauty Aalborg SV

Hvad er nåleepilering

Nåleepilering er velegnet til en bred vifte af hudtyper og hårfarver

Book en tid

Få silkeblød hud med nåleepilering

Velkommen til Full Beauty SV, hvor vi introducerer dig til en af de mest innovative og effektive metoder inden for hårfjerning – Nåleepilering. Hvis du drømmer om at opleve hårfrihed kombineret med en silkeblød hud, så lad os guide dig igennem de enestående fordele ved en nåleepilering behandling.

Hvad er nåleepilering?
Nåleepilering er en metode til permanent hårfjerning, hvor en elektrisk strøm anvendes til at ødelægge hårsækkene. Denne teknik er også kendt som elektrolyse. Under nåleepilering indsættes en nål i hvert enkelt hårskaft og påføres en lille mængde strøm, hvorved hårsækken destrueres. Det skal kun én behandling til pr. hårstrå/hårsæk, men antallet af behandlinger er individuelt afhængig af hvor mange hår, der ønskes behandlet. Behandlingen kan derfor tage fra 10 minutter til flere timer afhængigt af området, der behandles. Du skal møde ubarberet til behandlingen, så behandleren tydeligt kan se hvor dine hår er og dermed isætte nålen i hårsækkene.

Hvad er fordelene ved nåleepilering?

  1. Permanent effekt: Nåleepilering er ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) den eneste “permanente” hårfjerningsmetode. Da hårets rod er ødelagt, er der ingen mulighed for at producere nyt hår.
  2. Silkeblød hud: Efter en nåleepilering behandling vil du opleve en glat og silkeblød hud. Dette gør det til den ideelle løsning for dem, der ønsker at undgå den stikkende følelse, der ofte følger med andre metoder.
  3. Velegnet til forskellige hudtyper og hårfarver: Nåleepilering er velegnet til en bred vifte af hudtyper og hårfarver. Dette gør det til en alsidig løsning for næsten alle.

Hvilke områder kan du behandle med nåleepilering?

Nåleepilering fungerer bedst på små områder med hvidt eller gråt hår, eller enkelte hår, der ikke blev fjernet med laser. De mest populære områder til at fjerne uønsket hår er ansigt, hage, hals, storetå, navle og armhuler. Vi kan dog fjerne hår fra enhver kropsdel. Hvis du kæmper med et par lange, genstridige hår, skal du derfor ikke tøve med at spørge vores behandlere. Vi anbefaler at prøve hårfjerning med laser først, for at slippe af med de mørke hår og svække de lyse hår, eller hvis du kun har lyst hår så start med nåleepilering direkte.

Før behandlingen
Du skal til en konsultation ved en sygeplejerske, inden du starter et behandlingsforløb, da vi skal sikre os at du trygt kan modtage behandling. Der vil blive taget billeder med fokus på det område, der skal behandles og disse indgår i vores journalsystem og opbevares efter Styrelsen for Patientsikkerheds regler for opbevaring af patientjournaler. Det er vigtigt, at du svarer så retvisende som muligt på din sundhedssituation under konsultationen og at du giver besked hvis din medicinske og/eller sundhedsmæssige situation ændrer sig under behandlingsforløbet. Du har krav på både mundtlig og skriftlig information om behandlingen, og du skal have mulighed for at stille spørgsmål. Ved konsultationen kan vi bede dig underskrive en samtykkeerklæring.

Hvordan ser nåleepilering behandling ud?
Det anbefales ikke at bruge cremer eller make-up på behandlingsområdet på behandlingsdagen. Du skal dog ikke bekymre dig, hvis du gør det, for vi skal vaske og desinficere huden inden behandlingen starter. Bagefter skal vores behandler finde den nålestørrelse, der passer til dine hårsække. Nålen vil blive indsat i hver hårsække separat. Indføringen gør ikke ondt, fordi nålen er meget tynd. Når nålen er indsat, vil den elektriske strøm blive sendt gennem nålen, og hårroden vil blive ødelagt. Denne del er desværre lidt smertefuld, men den varer kun et sekund, derfor er smerten overkommelig for alle. Hår med en ødelagt rod tages let ud af huden med en pincet. I løbet af 15 minutters behandling fjernes 8-10 hår, da høj præcision er nødvendig.  

Hvad skal man gøre efter behandlingen?
Du kan fortsætte dine gøremål som du plejer, vær dog opmærksom på at huden omkring hårsækkene kan være øm og der kan opstå en hævelse i en kort periode efter behandlingen. Du kan bruge fyldige cremer og desinficere din hud for at fremskynde regenereringsprocessen.

Hvem kan ikke få nåleepilering?
Selvom nåleepilering betragtes som en sikker behandling, er der få tilfælde, hvor du ikke kan gennemgå behandlingen. Du kan ikke få nåleepilering behandling, hvis du:

  • Er gravid eller ammer;
  • Er under 18 år;
  • Har hudsygdomme, der kan forværres under behandlingen;
  • Har hudkræft;

 

Vores sygeplejerske har ret til at afslå dig en behandlingstilladelse, hvis hun beslutter, at du ikke er berettiget til behandlingen under en konsultation.

 

Mulige bivirkninger
Nåleepilering er en effektiv metode til permanent hårfjerning, men det er vigtigt at være opmærksom på, at det kan være forbundet med smerte, såsom en stikkende og brændende fornemmelse under behandlingen. I forbindelse med nåle epilering kan der være en risiko for infektion, hvis udstyret ikke er korrekt steriliseret og/eller huden ikke er rengjort inden behandlingen, vi gør selvfølgelig alt for at denne risiko minimeres. Hos nogle personer, især med mørk hud, kan der opstå pigmentændringer i huden. Vi anbefaler brug af solcreme SPF 50+ med både UVA og UVB-beskyttelse i ugerne efter behandlingen.

 

Hvem udfører behandlingen?
I Full Beauty nåleepilering behandling udføres af vores certificerede og STPS registrerede sygeplejersker og kosmetiske behandlere med speciale i hårfjerning. Vores sygeplejersker er også ansvarlige for den obligatoriske forbehandlings konsultation. De vil også besvare alle dine spørgsmål og bekymringer og sørge for, at du er så komfortabel og forberedt som muligt.

 

Det er vores prioritet at give dig den bedst mulige oplevelse og resultat!

Prisliste

Book en tid