Fysiologi

Shockwave kan afhjælpe smerter i foden, herunder hælspore og nedsunken forfod

Book en tid

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Fysiologi

Overbelastning, dårligt fodtøj og ikke mindst forkalkning kan sætte sine spor. Med alderen formindskes fodens fleksibilitet ligesom det sker med de øvrige knogler.

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvad er Shockwave?

Shockwave er højfrekvente trykbølger, der stimulerer kroppens reparationsevner.
non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvor ofte?

Allerede efter første behandling vil der opleves en forbedring.

Forvent mellem 3-5 behandlinger i alt.

Effektiv smertebehandling mod hælspore, nedsunken forfod eller smerter i achillessenen

Oplever du smerter efter træning, gåture eller bare generel træthed i fødderne? Er dine fødder på overarbejde eller mærker du alderstegn?

Fodens 26 knogler, der tilsammen vejer ca. 100 gram, er under belastning hver dag. Overbelastning, dårligt fodtøj og ikke mindst forkalkning kan sætte sine spor, og med alderen formindskes fodens fleksibilitet, ligesom det sker med kroppens øvrige knogler.

Heldigvis er der hjælp at hente med shockwaveterapi.
Behandlingerne er ikke særlige ”svære” og gør ikke ondt – det kan selvfølgelig mærkes. Umiddelbart efter behandlingen mærkes ændringerne i form af smertelindring og en ”svævende” fornemmelse.
Selve behandlingen varer mellem 10-20 minutter, vi afsætter i alt ½ time.

Hos Full Beauty Aalborg SV tilbydes shockwave-behandling, så du umiddelbart efter behandlingen vil mærke ændringer i form af smertelindring og en "svævende" fornemmelse.
  • Allerede efter første behandling opleves en klar forbedring
  • Forvent mellem 3-5 behandlinger
  • Behandlingstiden er mellem 10-20 minutter, vi afsætter i alt en ½ time.
  • Behandlingen er smertefri, men kan mærkes
  • Behandlingen helt uden risiko for bivirkninger

Vi bruger både radierende og fokuseret shockwave teknologi.

Hælspore

Fasciitis plantaris – svangsenebetændelse, bedre kendt som en hælspore.
Smerterne opleves i hælpuden eller lige foran hælen og hælsporer kan være ret smertefulde, især om morgenen og efter man har holdt sig i ro og skal i gang igen.

Nedsunken forfod

Ved forfodsfald eller nedsunken forfod er grundleddene/ledhovederne på de tre midterste tæer sunket, så belastningen ved gang nu overføres til de tre midterste trædepuder.
Samtidig bevirker trykket fra de nedsunkne ledhoveder, at trædepudens fedtvæv, der ligger under knoglerne og beskytter mod tryk, forsvinder.

Achillessene

Achillesseneskader og overbelastning af achillessenen ses ofte hos løbere og personer, der går og står meget på jobbet. Aflastning, udspænding og træning er effektiv til behandling af skader på achillessenen og der er også hjælp at hente med shockwaveterapi.

Find prisen, læs mere om behandlingen eller book en tid til en behandling. Ved første behandling har du en kort konsultation ved vores behandler for at forventningsafstemme forløbet:

Prisliste

Book en tid