Botox behandling

Oplev hvordan en botoxbehandling
giver et friskt udseende og fjerner rynker

Hos Full Beauty Aalborg SV tilbyder vi Botox behandling der reducerer eller fjerner rynker og furer.

Læs mere

Book en tid

Rynkebehandling - Full Beauty

Prøv hvad rynkebehandling kan gøre for dig!

Rynker og andre kosmetologiske problemer kan afhjælpes med rynkebehandling.

Oplev fordelene med botoxbehandling!

Mærker og ser du alderstegnene? Møder du et træt ansigt når du ser dig selv i spejlet?

Rynker kommer hos de fleste, med alderen, det kan vi ikke komme uden om. Nogle får dem tidligere end andre. Genetik og den måde vi har levet og passet på vores hud, spiller også ind i forhold til om vi får rynker eller ej.

Hos Full Beauty Aalborg SV er en af vores fornemmeste opgaver, at reducere eller fjerne disse rynker og furer med vores anerkendte botoxbehandling.

Det er ikke nødvendigvis aldersforskrækkelse eller at man har brug for at ligne én, der er 20 år yngre, der gør at man vil have en botoxbehandling. Nej, ofte ønsker de fleste blot, at det ydre udseende harmonerer med den følelse, de har indeni.

Med vores rynkebehandling forhindrer vi at dine rynker eller furer bliver dybere. Det får din hud til at se frisk og yngre ud. Resultaterne af rynkebehandlingen kan du allerede se efter 3-7 dage og effekten varer op til 6 måneder.

Hos Full Beauty Aalborg SV tilbydes botoxbehandling til svedproblemer .

Har du problemer med overproduktion af sved på hænder, armhuler eller fødder, så kan en botoxbehandling afhjælpe problemet. 
Bestil en gratis konsultation hos vores hudlæge, og lad ham vurdere hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Rynkebehandling-ansigt

Find prisen, læs mere om behandlingen eller book en tid til en gratis lovpligtig konsultation inden et behandlingsforløb igangsættes, således vores læge kan vurdere din egnethed til rynkebehandling behandling:

Prisliste

Læs mere

Book en tid