Vampire facial

Forbedring af hudens tekstur og tone

Få en glat og mere ungdommelig hud samt reducer forekomsten af fine linjer, rynker og hyperpigmentering.

Hos Full Beauty Aalborg SV tilbyder vi PRP Vampire facial der frisker huden op.

Læs mere

Book en tid

Hårtabsbehandling - Full Beauty Aalborg SV

Hvad er hårtabsbehandling?

Full-beauty.dk kan du læse mere om vores behandling mod hårtab.

Vampire facial er en  blodpladerig plasma ansigtsbehandling.

Hvad er Vampire facial?

En vampire facial, også kendt som en blodplade-rig plasma ansigtsbehandling, er en kosmetisk behandling, hvor en kundes eget blod anvendes til at fremme hudforyngelse og heling. Blodplade-rig plasma (platelet-rich plasma) kaldes i forkortet form “PRP”. Der udtages en lille mængde blod fra patienten og derefter behandles blodet for at udvinde plasmaet, som er et koncentrat er rigt på blodplader og vækstfaktorer. 

Hvem kan have gavn af Vampire facial?

Vampire facial giver flere fordele for huden:

Hudforyngelse: Vækstfaktorerne i PRP menes at stimulere kollagenproduktionen og fremme væksten af nye hudceller, hvilket resulterer i en glat og mere ungdommelig hud.

Forbedring af hudens tekstur og tone: PRP kan hjælpe med at reducere forekomsten af fine linjer, rynker og hyperpigmentering, hvilket resulterer i mere ensartet hudtone og tekstur.

Reduceret forekomst af ar: PRP kan hjælpe med at forbedre forekomsten af ar, herunder acne-ar, ved at fremme væksten af nye hudceller og kollagen.

Hvor mange behandlinger har du brug for?

Du kan se resultaterne af en vampire facial inden for et par uger, men resultaterne er mere mærkbare efter 6 måneder og kan vare i op til 18 måneder. Vampire facial resultater er ikke permanente, så vedligeholdelsesbehandlinger anbefales mindst én gang om året.

Gratis konsultation hos vores hudlæge.

Book en gratis konsultation hos vores dermatolog, hvor dermatologen finder ud af om denne behandlingsform kan hjælpe dig.

Prisliste

Book en tid