Hårfjerning i Aalborg SV

Hårfjerning i Aalborg SV

Jeg er sundhedsfagligt uddannet, og var meget kritisk forud for forløbet ved Full Beauty da det er første gang jeg har prøvet et sådant forløb med Laserhårfjerning ved laser. Alle mine bange anelser er gjort til skamme! Jeg har et FANTASTISK forløb med søde medarbejdere, især ejeren Lone, der har ydet den bedste service. Er igang med nyt område fordi jeg har haft så gode resultater! Jeg er nu næsten hårfri de steder jeg har fået behandling og jeg har ikke engang fået alle de behandlinger de har estimeret jeg skulle have. Man ser hurtigt resultater, allerede efter 1. gang. De er søde til at følge op på forløbet og spørge ind til hvordan det går. De tager sig god tid til forsamtalen, og man er altid velkommen med spørgsmål. Selvom de har travlt, er det også rigtig smertefrit at finde tider der passer til en travl hverdag 🙂 De har også lige fået nye maskiner – nu helt helt smertefri behandling. Kan anbefales til enhver!

Anonym, Trustpilot anmeldelse

Hvad vores kunder
siger om os…

Full Beauty Aalborg SV

Behandlinger hos

Vi er som klinik registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed og vi bestræber os altid på, at levere de bedste behandlinger til de mest fornuftige priser på markedet.

Høj faglighed
med dig i fokus

Vores filosofi er enkel:

Alle skal have råd til at gøre noget godt for dem selv.

Lær mere her